HIC MANEBIMVS OPTIME

Slijedeći predano Villa Smrikve Charme koncept, stapajući udobnost i praktičnost, predstavljamo vam naše prostrane i elegantne sobe uvodeći vas u spoj tradicionalne Istarske arhitekture i jedinstvenog mediteranskog ugođaja.

Naše tematske sobe: Rome i Monte Carlo - opremlje tradicionalnim stilskim i luksuznim namještajem, flat TV-om, besplatnim Wi-Fi-em, klima uređajem, ugodnom posteljinom i kupaonicama talijanskog dizajna - odaju mirnu, nježnu i ugodnu atmosferu.

Prepustite se prekrasnom pogledu ka velikoj terasi, bazenu, krošnjama drveća, teniskim terenima i vinogradima, a sve to u opuštajućem mirisu prirodnih aromaterapijskih esencija. Otkrijte izvanrednu lokaciju, dostupnu  tijekom čitave godine.

Domus Bonus

Rome

Italian Open teniski je turnir koji se održava u Rimu i jedan je od najvažnijih teniskih turnira na zemlji u svijetu. Stadion Nicola Pietrangeli je najljepše arhitektonsko tenisko mjesto na svijetu a naša soba posvećena Rimu slavi kulturno nasljeđe i šarm Vječnog grada.

Smrikve Charme - Room Rome
Smrikve Charme - Room Rome

Monte carlo

Monte-Carlo Masters se igra na zemlji u proljeće u prekrasnom ambijentu Kneževine Monako. Teniski turnir u Monte Carlu prvi je put održano 1897 godine a naša soba Monte Carlo slavi šarm juga Francuske.

Smrikve Charme - Room Monte Carlo
Smrikve Charme - Room Monte Carlo