Sunce - vjetar - oblaci u "više od tenisa"

Vremena se mijenjaju, ali naša predanost ka usavršavanju iskustava putnika Istre ostaje.

Smrikve Lounge graniči sa jednim od najposebnijih teniskih klubova u Puli i Istri – sa tri vrhunska zemljana terena, knjižnicom Smrikva Bowl-a, te prekrasnim vrtom i bazenom.

Tenis se igra u Smrikvama već gotovo tri desetljeća; a od 1996.godine, jedan od najprestižnijih teniskih turnira u svijetu do 10 godina - Smrikva Bowl - okuplja "sjeme šampiona današnjice i budućih legendi". Danas je "sjeme" Smrikve prošireno diljem svih kontinenata naše planete, u preko 90 zemalja.

Više ›

Također posjetite: Istria from Smrikve Smrikva Bowl

HIC MANEBIMVS OPTIME

Slijedeći predano Smrikve Lounge koncept, stapajući udobnost i praktičnost, predstavljamo vam naše prostrane i elegantne sobe uvodeći vas u spoj moderne arhitekture i jedinstvenog mediteranskog ugođaja.

Više ›

Rezervacija

Za nekoliko minuta možete rezervirati svoj odmor kod nas!

  • - dostupno
  • - nedostupno
  • - opcija

Location

Smrikve Lounge je obiteljski posjed u predgrađu grada Pula, smješten pokraj drevnog Rimskom Astinianuma (Štinjana), okružen vinogradima i maslinama. Nalazi se na samo 5 minuta od plaže, 10 minuta od Arene, 15 minuta od Pulskog aerodroma i na samo par kilometara od famoznih Brijuna.

Budite slobodni pogledati i naše dvije sestrinske kuće za odmor: Villa Smrikve i Villa TASTE. Još dvije luksuzne kuće za odmor.

Saznajte više
o našoj lokaciji ›