Galerije slika

Kuća za odmor: Apartmani: Soba:

Booking Villa Smrikve


Adresa:

Villa SMRIKVE
Stinjanska cesta 91
52100 Pula
Istra – Hrvatska

Tel/Fax: +385 (0)52 517 011

SMRIKVE LOUNGE
Stinjanska cesta 95
52100 Pula
Istra – Hrvatska

Latitude: 44.895269
Longitude: 13.827595

Villa Smrikve - vaš privatni smještaj u Puli (Istri/Hrvatskoj) s teniskim terenima i grijanim bazenom

Villa Smrikve je obiteljski posjed u predgrađu grada Pula, smješten pokraj drevnog Rimskom Astinianuma (Štinjana), okružen vinogradima i maslinama. Nalazi se na samo 5 minuta od plaže, 10 minuta od Arene, 15 minuta od Pulskog aerodroma i na samo par kilometara od famoznih Briona.

Villa Smrikve je ujedno i jedan od ljepših teniskih centara u Puli sa tri zemljana teniska terena, bazenom, otvorenim kaminom za roštilj, dječjim igralištem, stolom za stolni tenis, ekološkim vrtom, parkiralištem i lijepim parkom. Smrikva Bowl se održava tradicionalno u Smrikvama.

Mnogi poznati teniseri ostavili su tragove na teniskim terenima u Smrikvama, uključujući: Dominic Thiem, Borna Coric, Alex De Minaur, Laslo Djere, Miomir Kecmanovic, Tommy Paul, Lloyd Harris, Alejandro Davidovich Fokina, Alexei Popyrin, Belinda Bencic, Petra Martic, Donna Vekic, Ana Konjuh, Ajla Tomljanovic, Viktoria Kuzmova, Olga Danilovic, Nicola Kuhn, Lorenzo Musetti, Holger Rune, Carlos Alcaraz Garcia, Alexa Eala...

Za ljubitelje kulture postoje brojni mali gradići koje vrijedi posjetiti poput: Vodnjana, Bala, Rovinja, Grožnjana, Motovuna, Poreča, Labina, Huma, Dvigrada, etc. Priroda na otočju Brijuni se po svojoj ljepoti može mjeriti u svjetskim razmijerima, a isto tako vanjskom plaštu Pulske Arene se priznaje da je najljepši i najočuvaniji na svijetu.Svako gore spomenuto mjesto se može virtualno posjetiti u E-knjizi „Istria from Smrikve“.

Svake godine Pulska Arena ugosti umjetnike svjetskog značaja. Isto tako postoji mogućnost dnevnog posjeta Veneciji koja se nalazi točno nasuprot Pule, s druge strane Jadrana.

Po ljeti možete uživati kako u moru tako i u tenisu. Nedaleko od Villa Smrikve možete uživati u aktivnostima poput: golfa, ronjenja, vodenih sportova, vožnje biciklom, odbojke na pijesku, vožnje „go kart“-om, letenjem, jahanjem, itd.

Tijekom jeseni možete nam se pridružiti u branju grožđa i maslina, dok tenisku školu možete pohađati tijekom cijele godine. Isto tako se proporučuje više od 20 kilometara lijepe šetačke staze uz more nasuprot Brijuna.

Ako imate interesa provesti vaš odmor u Villa Smrikvi možete se za rezervaciju i dodatne informacije obratiti putem maila ovdje (rezervacija).

Kapaciteti Villa Smrikve i cijene u Eurima su sljedeći:

Galerija slika: Villa Smrikve Charme

Villa Smrikve Charme ****

Za saznati više o ovoj šarmantnoj i luksuznoj smještajnoj jedinici koja se nalazi u dvorištu Villa Smrikve, molimo kliknite OVDJE da bi posjetili web stranicu Villa SMRIKVE CHARME.

Galerija slika: Ulika

Ulika (A4+2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
4 osobe 100 130
Nota: svaki dodatni ležaj – dodatnih 20 Eura

Ulika

Apartman Ulika je idealan za veliku obitelj ili grupu prijatelja. Nalazi se na vrhu Ville Smrikve i njegova karakteristika je visoki kosi krov mansarde.

Namještaj korišten u opremanju je moderniji od Smrikve i Trsa. Mikrovalna, perilica za suđe, perelica za rublje, klima, Satelitska televizija, DVD, "wireless" internet i radio su neki od komfora apartmana.

Od Ulike se radi maslinovo ulje a Istarsko ulje, kao i vino, su bili slavljeni tijekom Rimskog carstva, a i dan danas neki od Istraskih maslinara su uvršteni među najbolje na svijetu.

Galerija slika: Trs

Trs (A2+2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
2 osobe 70 90
Nota: svaki dodatni ležaj – dodatnih 20 Eura

Trs

Apartman Trs je idealan za par ili obitelj sa dvoje djece. Nalazi se u prizemlju Villa Smrikve te zahvaljujući lokaciji i mramornom podu održava lijepu temperaturu i tijekom ljetnih toplina.

Mikrovalna, perilica za suđe, perilica za rublje, klima, satelitska televizija i WI-FI su neki od komfora apartmana.

Gledajući s malo više pažnje slike moći ćete primijetiti malu razliku između sobe za spavanje i dnevne sobe. U dnevnoj sobi dominiraju motivi Istarske zemlje dok u spavaćoj dominiraju motivi mediterana. Motivi mora karakteriziriraju lokaciju odakle je Istarska Malvazija donesena u Istru.

Na Trsu raste grožđe od kojeg se radi vino, a Istarsko vino je bilo poznato za vrijeme Rima i za vrijeme Venecije, a isto tako je poznato i danas. Naša obitelj svake godine isto tako njeguje vinograd i radi dobru Malvaziju.

Photo Gallery: Armulin

Armulin (soba za 2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
2 osobe 50 65

Armulin je soba ima klimu, WI-FI, SAT TV i idealna je za par ili za najam uz bilo koju od ostalih smještajnih jedinica.

Opći uvjeti:

* cijene su izražene po danu i po apartmanu
** grijanje bazena - 150 Eura na tjedan